10/3/2021

Je interieur opfrissen? Ga voor rolgordijnen!

Een rolgordijn maakt je huis speciaal. Waarom? Vanwege de honderden keuzemogelijkheden. In kleuren, materiaal en transparantie, maar ook in het soort rolgordijnen. Voor iedere stijl en raam is er een oplossing. En het eenvoudige ontwerp van de rolgordijn past ook nog eens uitstekend bij de rustige, basic trends van dit voorjaar. Wil je juist een extra accent aanbrengen ga dan voor een multishade duo-rolgordijn. Maak kennis met het rolgordijn!

Rolgordijnen zijn één van de meest verkochte type zonwering. Van studentenkamers tot villa’s, van badkamers tot slaapkamers; het rolgordijn is een echte alleskunner. Het voldoet aan veel wensen: de zonwering verduistert, zorgt voor privacy en is makkelijk in gebruik. De ideale combinatie van mooi en functioneel!

Afgestemd op jouw woonstijl

In de kern zijn rolgordijnen eenvoudig van structuur, waardoor ze perfect zijn om in je woning een accent aan te brengen. Of je nu kiest voor een opvallende print of een glanzende transparante stof, met een rolgordijn kun je de lichtinval en de mate van privacy gemakkelijk regelen. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende transparantieniveaus, zoals transparant, semitransparant, lichtdoorlatend en verduisterend.

Beeld: Luxaflex®

De beschikbare afwerkingsopties bieden je de mogelijkheid om je raamdecoratie je eigen persoonlijke touch te geven. Met decoratieve onderlatten in hoogglanskleuren, natuurlijke houten details of een moderne metallic look zorg je voor extra contrast. Elke stof krijgt zo net een luxere uitstraling. In onze winkels kun je niet alleen alle opties bekijken, maar geven we je ook uitgebreid advies over raamdecoratie en zonwering. Je vindt rolgordijnen onder andere bij Berg & Berg, Carpetright, Jysk, Kwantum, Leen Bakker en Roobol. Maak een afspraak voor een bezoek in de winkel!

Passend bij de voorjaar 2021 trends

De woontrends voor 2021 zijn rustig en ingetogen. We zien nog steeds veel natuurlijke materialen, lichte kleuren en aardetinten. Rolgordijnen passen hier met hun rechte lijnen, eenvoudige ontwerp en variëteit aan materialen heel goed bij. Kies bijvoorbeeld voor een mooie linnenlook of getextueerde transparante stof.

Beeld: Carpetright

Multishade duo-rolgordijnen

Naast de reguliere rolgordijnen kun je ook kiezen voor bijzondere duo-gordijnen. Deze elegante rolgordijnen geven letterlijk een twist aan je interieur. Waar een regulier rolgordijn uit één gordijnstof bestaat, bestaat het duo rolgordijn − het woord zegt het al − uit twee stoffen. Deze twee verschillende stoffen zijn opgedeeld in stroken: meestal van een doorschijnende en niet-doorschijnende stof. Door de stroken op de juiste hoogte de rollen, doseer je op de millimeter nauwkeurig privacy en lichtinval. Combineer de verschillende stoffen en kleuren voor een gedurfd contrast of ga juist voor een harmonieus geheel. Ook in patronen is er volop keuze. Ga voor strepen, of kies bijvoorbeeld voor honingraatmotief. Bekijk de verschillende stijlen in de woonwinkels op Woonboulevard Sliedrecht.

Rolgordijnen met automatische bediening

Combineer je stijlvolle rolgordijnen met automatische bediening, zoals PowerView® Automation van Luxaflex®. Met PowerView® kun je al je raamdecoratie regelen vanaf je smartphone, tablet of afstandsbediening, zelfs als je niet thuis bent. Programmeer je producten zo dat je ’s ochtends rustig wakker wordt met de opkomende zon of stel in dat je thuiskomt in een gezellige sfeer. Gebruik de programmeerfunctie om je rolgordijnen in de gewenste positie te zetten voor ieder moment van de dag.

Beeld: Kwantum

Voor ieder raam

Wat voor raam je ook hebt, de meeste rolgordijnen worden op maat gemaakt zodat je zeker weet dat het perfect past. Ook als je een oplossing zoekt voor extra grote ramen of dakramen. Maak een afspraak met één van de woonwinkels op Woonboulevard Sliedrecht en ervaar het zelf!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.