Zomer op=op ruiming op Woonboulevard Sliedrecht

Deze zomer ruimen we flink op bij Woonboulevard Sliedrecht. Dus ben je op zoek naar een compleet nieuw interieur, mooie tuinmeubelen of fijne woonaccessoires? Koop ze dan nu met hoge zomerkortingen bij Woonboulevard Sliedrecht! Met meer dan 80.000 m2 woonplezier haal je zó de zomer in huis.


Acties
Met de zomer op=op ruiming van Woonboulevard Sliedrecht koop je de mooiste items met flinke kortingen. Met meer dan 40 winkels ben je voor jouw zomerinterieur bij ons aan het juiste adres. Kom dus een gezellig dagje shoppen en parkeer altijd gratis voor de deur.

Corona en winkelen op Woonboulevard Sliedrecht
Ook op Woonboulevard Sliedrecht zijn wij oplettend op ieders gezondheid. We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. De winkels op onze woonboulevard zijn daarom geopend, maar sommige winkels kunnen afwijkende openingstijden hanteren. Kijk voor de juiste openingstijden op de winkelpagina's van de winkels die je wilt bezoeken.

Altijd op de hoogte?

Altijd op de hoogte van de laatste (woon)nieuwtjes en acties? Volg ons dan op Facebook en Instagram en mis niets. Op onze blog vind je de nieuwste trends en altijd leuke ideeën!