8/1/2019

Dit zijn de badkamertrends voor 2019

Een nieuw jaar, tijd voor nieuwe trends. In dit blog brengen we je op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van badkamers. Ga jij dit jaar de badkamer aanpakken, laat je dan inspireren door deze badkamertrends. Voor welke trend ga jij?

#1 Kleur en textuur in de badkamer

Als het gaat om badkamertegels is glad en wit in 2019 passé. We zien daarentegen juist veel tegels en muurafwerkingen met een textuur. 3D-tegels bijvoorbeeld, deze tegels zorgen voor diepte en bieden contrast in licht en schaduw. Wit maakt steeds meer plaats voor kleur, in subtiele natuurlijke tinten als grijs en zand, maar ook donkere grijze tinten of zelfs zwart zien we dit jaar steeds meer en meer.

#2 Tropische badkamer

Je badkamer omtoveren tot een jungle van groen is zeker niet nieuw, maar… wel een absolute blijver. Bij deze badkamertrend geldt: hoe meer hoe beter. Er zijn veel planten die geschikt zijn voor de badkamer of zelfs speciaal voor de badkamer zijn. Deze planten houden allemaal van schaduw, hoge temperaturen en een hoge luchtvochtigheid. Geschikte planten voor in de badkamer zijn bijvoorbeeld bamboe, aloë vera en de varen.

#3 More is more

Wat we steeds meer zien is dat de badkamer niet overgeslagen wordt als het gaat om styling. Zie de badkamer als verlengstuk van alle andere woonruimtes in huis en voeg ook in de badkamer accessoires en persoonlijke accenten toe. Denk bijvoorbeeld aan een houten ladder om de handdoeken aan op te hangen, planten, een vloerkleed, spiegels, een rieten (was)mand, een fijne geurverstuiver en mooie zeeppompjes. Extra stylingtip: verander de kleuren van je badkamer per seizoen. Kies in de zomer voor heldere tinten als geel en turquoise en in de herfst en winter juist voor diepere, rijkere kleuren als roestrood of petrol.

#4 Elegant design

Trend in badkamermeubels, maar ook in kranen is het elegante design. Robuuste vormen maken plaats voor elegante tegenhangers. Wat kleur betreft zien we steeds meer kranen en douchekoppen in mat goud, champagne en brons. In combinatie met de nieuwe, verfijnde vormen geeft dit een elegante look aan je badkamer.

Wil je de badkamertrends voor 2019 toepassen in jouw nieuwe badkamer? Kom dan langs bij een van onze badkamerwinkels op Woonboulevard Sliedrecht. Je kunt voor de mooiste oplossingen voor je badkamer terecht bij Sani-Dump en Sanisale!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.