7/10/2020

Een natuurlijk, warm interieur met de trends voor najaar/winter 2020-2021

De dagen worden donkerder, buiten is het kouder en we kruipen ’s avonds weer onder een dekentje op de bank.

Ondanks het gure buitenweer blijft de natuur een fijne plek om te zijn en geeft deze ons rust en harmonie. Ben je een liefhebber van het herfstseizoen? Haal de herfst naar binnen door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen in jouw interieur. Het is één van de grootste interieurtrends voor het najaar en de winter van 2020/2021, dus dat komt goed uit! In deze blog lees je hoe je natuurlijke materialen op verschillende manieren in je interieur opneemt voor een warme wintersfeer.

Musthaves: rotan, jute en webbing

Door het gebruik van neutrale kleuren en basic materialen haal je de rust uit de natuur gemakkelijk in huis. Met de trendmaterialen (licht) hout, bamboe, rotan, rattan, jute, riet en zeegras zet je eenvoudig een natuurlijke sfeer neer in je interieur. Deze materialen komen dit seizoen terug in allerlei meubels en accessoires en worden vooral gevlochten. Denk aan een jute vloerkleed, een gevlochten lampenkap of een mand van zeegras. Webbing en macramé zijn dit jaar erg populair en zie je ook terug in meubels zoals kasten, stoelen en tafels. Kijk deze gave kast, stoel en lamp van Kwantum maar eens. De roze muur en planten zorgen voor een extra warm, levendige sfeer.


Bron: Kwantum

Bij de pure uitstraling en zachtheid van deze trend passen accessoires als droogbloemen en pluimen, beide weer producten die de natuur ons geeft. Verder doe je er goed aan om organische vormen terug te laten komen in bijvoorbeeld een ronde tafel of een bolle vaas. Het zijn vormen die doen denken aan elementen uit de natuur, zoals keien of planten. Materialen en kleuren als klei, bruintinten van beige tot terracotta en het populaire terrazzo steeneffect zijn op de accessoiresafdelingen van de winkels van Woonboulevard Sliedrecht goed vertegenwoordigd. Al deze natuurelementen bij elkaar creëren een harmonieus geheel.


Bron: Loods5

Aardetinten voor een warm thuis

Aardetinten in combinatie met stoer zwart, (kunst)leer en donker hout zorgen voor een extra warme sfeer in huis. Hiermee creëer je een interieur waar je echt lekker in kunt wegkruipen. Het zijn wederom kleuren en materialen uit de natuur, maar wat ‘zwaarder’ dan bij de voorgaande variant binnen deze natuurtrend. Teddy en harige zachte stoffen maken jouw interieur heerlijk knus. Plof op de bank met wat wollige kussens en plaids en laat je voeten wegzakken in een zacht vloerkleed. De herfst en winter zijn helemaal zo vervelend nog niet!


Bron: Berg en Berg

Speel met kleuren

Met het juiste kleurgebruik geef je jouw interieur wat meer expressie. Roze, paars of blauw zorgen voor een opvallend, maar bovenal warm contrast met aardetinten. Wil je meer inspiratie over trendy kleurgebruik in jouw interieur? Lees dan de blog over de Kleur van het Jaar. Tip: goud is een warm metaal en combineert prachtig met de trendkleuren van dit seizoen. Voeg een chique touch toe door een gouden ornament, spiegel of in subtielere details die verwerkt zijn in bijvoorbeeld een lamp.


Bron: Jysk

Oktober woonmaand bij Woonboulevard Sliedrecht: Win!

De winkels op Woonboulevard Sliedrecht zijn deze oktober woonmaand helemaal ingericht voor het herfst/winterseizoen. De stylisten helpen je graag met persoonlijk advies en laten je zien hoe jij verschillende trends toepast in jouw interieur. We hebben volop nieuwe collecties en natuurlijk fijne oktoberacties. Zo krijg je 10% korting op de hele collectie bij Montèl en de het vierde Luxaflex® product kado bij Berg & Berg.

Hou de acties op onze website en sociale media in de gaten voor een actueel overzicht. Via onze Facebook en Instagram pagina’s maak je bovendien kans op wooncheques t.w.v. 100,- of 200,- euro! Lees hier hoe je meedoet aan de actie.

Vergeet je de slaapkamer niet? In de donkere, koude maanden breng je meer tijd onder de wol door. Je slaapkamer verdient het dus net zo goed om een fijne, warme sfeer uit te stralen. Burgerhout, Auping Plaza, Beddenreus en Vermaas hebben een mooi assortiment dat dit mogelijk maakt. Kom langs en maak jouw slaap- en woonkamer helemaal klaar voor knusse dagen in huis!

Headerbeeld: Berg en Berg

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.