11/10/2019

Is jouw slaapkamer klaar voor de wintermaanden?

De laatste nazomerse dagen zijn aangebroken, maar de nachten worden al een stuk kouder. Tijd om je slaapkamer met deze tips klaar te maken voor de donkere en koude wintermaanden. Denk daarbij aan sfeerverlichting, zachte dikke deken, veel kussens en donzen dekens. Met deze vier tips weet je zeker dat jij deze winter goed slaapt!

Dekens stapelen

Er is niets zo vervelend als midden in de nacht wakker worden omdat je het koud hebt. Door een winterdekbed of een vierseizoenendekbed te kopen kun je dat voorkomen! Krijg je het nog steeds niet warm? Misschien is een elektrische deken dan wat voor jou! Of leg een dik plaid over jouw voeteneind. Dat is niet alleen lekker warm, het staat ook nog een ontzettend leuk!

Geef jouw kamer licht

Nu de dagen korter worden gaan we naar bed in het donker en staan we op in het donker. Een goede reden om goede verlichting te kopen voor jouw slaapkamer. Schaf een lamp die de hele kamer verlicht zodat jij kunt zien waar al je spullen liggen en kies voor gezellige sfeerverlichting. Lees je graag nog even voor het slapen gaan? Dan is het slim om goede nachtlampjes aan te schaffen. Met deze verlichting ben jij helemaal klaar voor de donkere maanden.

Warme winter kleuren

Waar we in de zomer graag frisse kleuren op de muur willen, zorgen warme tinten in de winter voor een fijne sfeer. Door warme en diepe kleuren te gebruiken kun je een gezellige sfeer in je slaapkamer creëren. Voeg daar natuurlijke materialen zoals hout aan toe en je hebt een fijne plek om te ontspannen.

Accessoires

Maak jouw winterslaapkamer helemaal af met leuke accessoires. Koop bijvoorbeeld een paar extra kussens voor op je bed. Overdag ziet dit er heel leuk uit en ’s avonds houden de kussens extra warmte vast. Of leg een kleed of schapenvachtje bij je bed. Dan stap jij ’s ochtends nooit meer met koude voeten je bed uit!

Wil jij jouw slaapkamer ook winterproof maken? Bij Woonboulevard Sliedrecht kun je terecht voor het beste laapadvies terecht bij Auping Plaza, Beddenreus, Beter Bed, Burgerhout, Hartog Wonen, Jysk, Leen Bakker en Vermaas. Kom nu langs en laat je inspireren door de mooiste collecties en acties!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.