2/10/2018

Ga voor een zwarte keuken

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken? Of wil je alleen wat kleine nieuwe aspecten toevoegen aan je huidige badkamer? Er is zo veel mogelijk en de trends volgen elkaar snel op! Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwarte keuken? Deze trend staat waarschijnlijk niet boven aan je lijstje, maar toch kan het erg mooi zijn! Een zwarte keuken is stijlvol, luxueus en stoer!

Keukenkastje

Een zwarte keuken past in ieder interieur en bij elke woonstijl. De kleur en de materiaalkeuze van de keukenkastjes is daarbij erg belangrijk. Wil je het helemaal afmaken? Plaats dan zwarte handgrepen op je keukenkastjes, zo zorg je dat jouw keuken een geheel wordt.


De vloer in een zwarte keuken

Wanneer je voor zwart in de keuken kiest is het heel belangrijk dat je ook voor contrast zorgt. Zijn je keukenkastjes zwart? Leg dan een donker houten vloer neer en plaats een witmarmeren wand. Wil je liever je keukenkastjes in een lichtere kleur, dan kun je ervoor kiezen om donkere tegels op de vloer en wand aan te brengen. Grote, kleine, mat, glanzend, voor iedere stijl is er een passende tegel.

Keukenblad

Een donker keukenblad is niet nieuwe en zien we vaker terug in keuken. In combinatie met andere donkere elementen kan dit ook een heel gaaf effect aan jouw keuken geven. Je hebt keukenbladen in verschillende soorten, maten en materialen.

Accessoires

Vind je een zwarte keuken te ver gaan? Dan kun je wel verschillende zwarte accessoires aan je keuken toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte wasbak met een zwarte kraan. Zwarte keukenmachines, handgrepen, lampen, meubels of een zwart servies kunnen ook dienen als mooie eyecatcher.

Een zwarte keuken, durf jij het aan? Om nog meer inspiratie op te doen voor een zwarte keuken kun je het beste een kijkje nemen bij onze keukenwinkels op Woonboulevard Sliedrecht. Hier staan de adviseurs van i-Kook, Keukenconcurrent en Keukenhof voor je klaar met persoonlijk advies!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.