11/10/2019

Inspiratie: een landelijke badkamer

Sta jij op het punt om je badkamer te vervangen of aan te passen? Met de vele trends die elkaar razendsnel opvolgen en de stijlen snappen wij dat het lastig is om te kiezen. Hou je van natuurlijke materialen en klassieke elementen? Dan is een landelijke badkamer echt iets voor jou! In dit blog laten we zien hoe je met drie stappen een landelijke badkamer maakt.

#1 Klassieke badkamermeubelen

De meubels die je in jouw badkamer zet hebben een grote invloed op de stijl. Kies robuuste meubels met sierlijke details. Denk bijvoorbeeld aan een bad op pootjes. Of zet een houtenkast met een betonnen wasbak neer. Juist de combinatie van natuurlijke materialen met warme kleuren en sierlijke details geven jouw badkamer een landelijke sfeer.

#2 Vintage meets nature

De natuurlijke materialen nemen de overhand in een landelijke badkamer. Vooral hout, beton en riet zien we vaak terug in deze woonstijl. Door deze verschillende materialen te combineren kun je de landelijke stijl helemaal naar jouw hand zetten. Mix strakke betonnen muren bijvoorbeeld met een unieke stenen vloer in rustgevende kleuren voor een stoere en ontspannen uitstraling. Voeg daar antieke meubels, zoals een tweedehands kast of een klassieke spiegel, aan toe en je bevindt je in een prachtige ontspannen ruimte.

#3 Klein maar groots effect

Ook in een badkamer kun je accessoires toevoegen als eyecatcher. Denk bijvoorbeeld aan een stenen kruik of pot, een grote rietenmand of houtenplank. Handig om spullen op te bergen en geeft veel karakter aan je badkamer. Door spotjes te vervangen voor sierlijke lampen kun je ook in een handomdraai de landelijke sfeer in jouw badkamer aanbrengen.

Ziet er mooi uit toch? Kom helemaal tot rust in een landelijke badkamer. Wil je graag meer inspiratie opdoen maar dit keer in een echte winkel? Kom dan langs bij een van onze badkamerwinkels op Woonboulevard Sliedrecht. Je kunt voor de mooiste oplossingen in je badkamer terecht bij Sani-Dump en Sanisale!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.