26/8/2020

Landelijk, klassiek of modern: welke woonstijl past bij jou?

Er zijn verschillende woonstijlen en voor iedere woonsmaak vind je bij de winkels van Woonboulevard Sliedrecht inspiratie. In deze blog vertellen we je wat meer over de landelijke, klassieke en moderne woonstijl. Voel jij je prettig bij deze woonstijlen? Kom langs op Woonboulevard Sliedrecht voor het samenstellen van de juiste meubels en een passend interieur.

Landelijk interieur

Heerlijk ontspannen en gezellig samenzijn: dat staat centraal in een landelijk interieur. Een zachte bank met grote kussens mag niet ontbreken en ook een authentieke houten eettafel en robuuste buffetkast passen goed bij deze stijl. Decoratie van rotan is onmisbaar in een landelijk interieur en dat zien we veel terug in manden en dienbladen. Ook qua styling zit je goed met (veel) kussens. Kaarsen, lantaarns en (droog)bloemen maken het geheel helemaal af binnen deze stijl. Verschoor Wonen op Woonboulevard Sliedrecht is gespecialiseerd in landelijke woontrends. Hier shop je de mooiste meubels en accessoires in de landelijke woonstijl, onder meer van het meubelmerk UrbanSofa.Bron: Pronto

Chique klassiek interieur

In vergelijking met het landelijke interieur zijn de meubels bij een klassieke stijl wat ‘zwaarder’ te noemen. Ze zijn groter en daardoor ontstaat er een vorstelijk gevoel. Ronde vormen met sierlijke details staan centraal binnen deze stijl en ook symmetrie is belangrijk. De verlichting is vaak uitgesproken: statige kroonluchters en chique schemerlampen met een grote kap. Grote kandelaars, sierlijsten en spiegels zijn typerend voor de accessoires binnen deze stijl. Maar ook een mooie karaf met tumbler glazen gepresenteerd op een stijlvolle trolley past perfect in een klassiek interieur. Details in messing en staal geven de klassieke vormen en materialen een moderne twist.


Bron: Montèl

Modern interieur

Een modern (design)interieur ademt de sfeer van een grote loft middenin het centrum van de stad. Grote meubels zoals een strakke hoekbank, royale loungestoel, rechthoekige salontafel en een zwevend tv-meubel voelen zich helemaal thuis bij deze stijl. De decoratie in een modern ingerichte ruimte is minimaal, waardoor het geheel simplistisch en ruimtelijk oogt. Een modern interieur gaat vaak samen met een aantal mooie designklassiekers.

Bron: Gort Wonen en Hartog Wonen

Natuurlijk kun je de verschillende woonstijlen ook combineren. Er bestaat geen goed of fout: het is jouw interieur, jouw stijl en het belangrijkste is jij je er prettig bij voelt. Wil je weten wat de interieurtrends voor dit jaar zijn? Lees onze blogs over de woontrends van 2020!

Vind je het lastig om jouw stijl te bepalen? De interieurstylisten van de winkels bij Woonboulevard Sliedrecht staan voor je klaar om je te helpen. Leuk extraatje: als je nu gaat woonshoppen dan profiteer je deze week nog van veel korting in de zomer op=opruiming. Tot snel!

Headerbeeld: Pronto

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.