20/5/2021

Lees nu ons inspiratiemagazine!

Woonboulevard Sliedrecht is dé plek voor al je woonwensen. Met ruim 40 winkels verspreid over de boulevard zit je bij ons altijd goed. Maak kennis met de woonexperts in ons digitale inspiratiemagazine. Klik direct door naar de website van de winkels of kom langs op de woonboulevard voor jouw droominterieur.

Ruim 40 woonwinkels op één boulevard

Maak in ons nieuwe online magazine kennis met de interieuradviseurs, slaap-, en tuinspecialisten, keuken- en badkamerexperts op Woonboulevard Sliedrecht. Klik je op de afbeeldingen in het magazine, dan bezoek je direct de winkelpagina op Woonboulevard Sliedrecht voor meer informatie. Handig! Doe inspiratie op of maak een afspraak voor een advies op maat.

Bekijk hier direct het magazine

De nieuwste woontrends

In het magazine vind je een overzicht van de nieuwste trends, van stijlvol minimalistisch tot retro chic. Tips en trends voor het ultieme thuisgevoel. Want jouw huis is de plek waar je thuiskomt. Waar je ontspant en samen bent met familie. De trends voor 2021 worden gevormd door ons woonplezier en het vinden van rust. Zachte stoffen, warme kleuren en natuurlijke materialen zien we daarom veel terug in de trendinterieurs op de woonboulevard. Lees in het magazine meer over het toepassen van deze trends.

Frisse voorjaarstips

Kun je ook niet wachten om jouw huis en tuin op te frissen voor de zomermaanden? In het magazine verzamelden we voorjaarstips om je woonkamer, keuken en slaapkamer een nieuwe look te geven. Maak een paradijs van je tuin of balkon en fleur je woon- en slaapkamer op met bloemen bijvoorbeeld!

Over Woonboulevard Sliedrecht

Met 80.000 vierkante meter verspreid over veertig winkels, vind je op Woonboulevard Sliedrecht alles voor je huis! Van wonen, slapen, keukens en sanitair tot tuin en vrije tijd. Kom een dagje shoppen, laat je inspireren en ontdek de grote variatie in winkels. Extra fijn: de woonboulevard ligt direct aan de A15/E31, parkeren is gratis en de winkels zijn 6 of 7 dagen per week geopend! Bekijk alle winkels en de contactgegevens in het magazine of op onze website. Zien we je snel?

Beelden: Dutch Floorstore, Loods 5, Beter Bed, Keukenhof Sliedrecht

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.