19/3/2019

Maak je tuin lenteklaar!

Brr, wat is het nu weer koud na het heerlijke voorproefje op de lente. Maar, vanaf morgen is het dan toch echt officieel lente. Tijd om je tuin lenteklaar te maken, dan is dat maar vast gebeurd en kun je genieten wanneer de temperaturen weer stijgen.

Tuinonderhoud

Een groot gedeelte om de tuin voor te bereiden op de lente bestaat uit onderhoud van de tuin. Waarschijnlijk heb je in de winter weinig onderhoud verricht in de tuin, wat nu dus moet worden gedaan om het op tijd lenteklaar te krijgen. Tijd om onkruid te verwijderen, te snoeien, het gras te maaien en misschien de schutting te voorzien van een likje nieuwe verf. Tuinonderhoud kost wat tijd, maar heb je het eenmaal gedaan dan kun je er straks optimaal van genieten!

Een kleurrijk geheel
Een tuin vol groen en kleurige bloemen staat hoog op het verlanglijstje van veel mensen. Ook voor jou? Met de juiste voorjaarsbloemen kun je de tuin al snel een lentesfeer geven. Bijvoorbeeld met tulpen, narcissen en viooltjes. De bloemen bestaan in verschillende kleuren, dus je kiest zelf hoe kleurrijk je het maakt. Omdat je deze voorjaarsbloemen eigenlijk al in het najaar had moeten planten kun je het best kiezen voor de al bloeiende variant, zo kun je er gelijk van genieten.

De ideale tuinmeubelen
Om straks van de lente (en zomer!) te kunnen genieten is het ook fijn als je er lekker kunt zitten. Is je loungeset toe aan vervanging? Of wil je dit jaar een mooie nieuwe tuintafel? De maand maart is perfect om nieuwe tuinmeubels aan te schaffen. Veel winkels hebben nu mooie lente-aanbiedingen! Ga je voor een bamboe loungeset met losse kussens of wordt het een houten bank?

Kom langs bij de verschillende woonwinkels en Tuinmeubelshop Van der Garde op Woonboulevard Sliedrecht om inspiratie op te doen en je nieuwe tuinmeubels te kopen.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.