9/3/2020

Nieuwe vloer nodig? Ga voor pvc!

Een vloer is een echte sfeerbepaler in huis. Welke vloer je kiest is afhankelijk van je woonstijl, maar ook van de verschillende eigenschappen van een vloer. Hoe goed isoleert de vloer, is deze geluiddempend, kunnen kinderen erop spelen of is deze geschikt in combinatie met huisdieren? Voor pvc is het antwoord op al je vragen: ja! Pvc is enorm praktisch. We vertellen je er in deze blog meer over.

Pvc is onderhoudsvriendelijk

Op een pvc vloer kan geleefd worden. De vloer is krasbestendig en kan tegen vocht. Daardoor kun je hem zelfs in de badkamer leggen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout of laminaat. Je kunt het gladde vloeroppervlak gemakkelijk schoonmaken met een sopje. Er blijft op deze manier geen vuil achter, super hygiënisch dus!

Pvc is comfortabel

Een pvc vloer is niet zo hard als andere vloeren en voelt daardoor altijd comfortabel aan. Je kunt dus heerlijk op blote voeten over de vloer lopen. Pvc is bovendien de beste keuze voor vloerverwarming en –verkoeling. Het voordeel van pvc vloeren is dat ze de warmte perfect geleiden. Er wordt dus weinig warmte tegengehouden.

Niet van echt te onderscheiden

Een pvc plank met hout- of natuursteenmotief is niet van echt te onderscheiden. Dit komt door het reliëf dat in de plank is aangebracht. De vloer heeft daardoor een realistische uitstraling. Een houtsoort pvc voelt ook echt aan als hout!

Pvc gaat jaren mee

Door het slijtvaste materiaal gaat pvc jaren mee. De vloer heeft een hele sterke toplaag die niet alleen bestand is tegen vocht, maar ook tegen krassende stoelpoten of naaldhakken. Een fijn idee voor je gemoedsrust en je portemonnee.

Wil je meer weten over de voordelen en het laten leggen van pvc? Bezoek dan de woonwinkels op Woonboulevard Sliedrecht! Pvc vloeren vind je onder meer bij Roobol, Berg&Berg, Dutch Floorstore, Carpetright en Kwantum.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.