2/10/2018

Te koud om buiten te zitten? Echt niet!

Nu de temperaturen dalen, gaan we massaal naar binnen en vinden we het te koud en gek om buiten te zitten. Maar zo gek is dat niet! Ook in de winter is het heerlijk om buiten te zitten. Maak met deze 5 tips jouw tuin helemaal voor de koude maanden. Zeker weten dat jij deze winter vaker buiten zit!

#1 Warm worden bij een vuurtje

Wil je tijdens de wintermaanden graag buiten zitten en zeker weten dat je het niet koud krijgt? Een vuurkorf, tuinkachel of buitenhaard bieden dan de oplossing! Ze zorgen niet alleen voor warmte maar ook nog eens voor gezelligheid. Zoek een plekje dichtbij het vuur, warme chocolademelk erbij en jij krijgt het niet meer koud. Hou je niet zo van vuur? Door een terrasheater in de tuin te zetten zorg je ook dat je het niet meer koud krijgt.

#2 Een buitenkamer


Wil je meer beschutting in je tuin? Plaats dan een overkapping, zo krijg je een beschutte plek waar je heerlijk kunt ontspannen. Richt de overkapping in met een loungeset, accessoires, een buitenkachel en verlichting en je hebt een heerlijke buitenkamer waar het in de winter ook fijn is.


#3 Verlicht je tuin

Als je buiten zit is het niet leuk om in het donker te zitten. Vooral als het al vroeg donker wordt, is het handig om lampjes langs het tuinpad te zetten. Of plaats leuke sfeerverlichting bij je zithoek, denk hierbij aan grote lampions of robuuste lampen.


#4 Maak je tuin af met decoratie

Tijdens de wintermaanden is de tuin maar kaal en soms een beetje saai. Door leuke accessoires toe te voegen kun je daar verandering in brengen. Zet bijvoorbeeld grote lantarens met kaarsen neer, hang lampionnetjes op en leg een warm plaid op je loungeset. Zo creëer je gelijk een wintersfeer en wordt het een stuk leuker om buiten te zitten.

#5 Winterbarbecue

Verras je vrienden deze winter met een bijzondere avond en steek de barbecue aan! Zet de barbecue al vroeg aan zodat deze ook als kachel kan dienen. Nu alleen nog zorgen voor lekker vlees, warme dranken, kaarjes aansteken en je weet zeker dat het een heerlijke avond wordt!

Wil je graag nog meer advies over hoe je de tuin klaar kunt maakt voor de winter? Bij Woonboulevard Sliedrecht kun je ook voor je tuin goed terecht. Ga bijvoorbeeld eens langs bij Jysk, Kwantum of Van der Garde en laat je inspireren door nieuwe collecties en mooie acties!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.