18/1/2021

Wij geven passend interieuradvies, ook nu!

Mis jij je maandelijkse inspiratierondje langs woonwinkels of sta je net op het punt om te verhuizen? We vinden het belangrijk dat jij ook tijdens de lockdown je woondromen kunt waarmaken. De winkels op Woonboulevard Sliedrecht zijn dicht, maar niet gesloten! Onze winkels zijn online bereikbaar via hun webshops, maar ook op andere manieren voor persoonlijk advies. Lees meer over de mogelijkheden voor contact met jouw favoriete woonwinkel!

Advies op maat

Meer dan 40 woonwinkels staan klaar om je binnen de huidige omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te zijn. Plan een (thuis)afspraak in met een stylist voor persoonlijk advies en inspiratie. Liever een telefonische afspraak of videobellen? Laat het gerust weten! Je kunt een afspraak maken via het aanvraagformulier op onze (thuis)advies pagina. Vul je gegevens in, laat weten met welke winkel jij graag in contact komt en vertel ons hoe we je van dienst kunnen zijn. Zo kun jij verder met het realiseren van je woonwensen.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer tips voor interieurinspiratie


Visualiseer je stijl met een moodboard
Heb je nog geen idee welke woonstijl je mooi vindt, dan is het goed om een moodboard te maken. Door producten, kleuren en trends te visualiseren komt een moodboard ‘tot leven’ en kun je je eerder een voorstelling maken voor je eigen huis. Het leuke van een moodboard is dat je er van alles in kunt verwerken; leef je helemaal uit en kom erachter welke producten je mooi vindt! Sla afbeeldingen op die je hebt gevonden via onze woonblog of de websites van woonwinkels en ga zelf aan de slag in een bewerkprogramma.

Maak een moodboard op Pinterest
Je kunt afbeeldingen ook online opslaan, op Pinterest bijvoorbeeld. Het sociale platform Pinterest is onder interieurliefhebbers the place to be. Je kunt er digitale moodboards maken door foto’s te ‘pinnen’ die jij leuk vindt. Je kunt zelf een bord maken waarop je alles wat je mooi vindt verzamelt, maar je kunt ook spieken bij anderen die al een bord hebben gemaakt. Bij interieurwinkels bijvoorbeeld, zoals Loods5, Leen Bakker, Kwantum, Montèl, Auping en Trendhopper. Zoek op de winkelnaam en je vind profielen en foto’s van andere interieurliefhebbers over deze winkels.

Inspiratiemagazines
Vind je het lekker om je op te bank te nestelen met een tijdschrift, dan is er genoeg keuze uit woonbladen en woonblogs. Denk naast de bekende woonbladen ook eens aan de inspiratiemagazines van jouw favoriete winkel! Je kunt hier veel gerichte informatie en advies in vinden. Bijvoorbeeld betreft afmetingen, kleuropties, de nieuwste trends, stylingadvies en de service van de winkel. Een aantal links naar woonbladen van winkels op de boulevard:

- Styles van Loods5

- De specials en het Style magazine van Berg & Berg

- Montèl Magazine

- De brochure van Keukenconcurrent

- De inspiratiefolders van Leen Bakker

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je advies van één van de woonspecialisten op Woonboulevard Sliedrecht? Laat het ons weten via het formulier op onze thuisadvies pagina en we nemen contact met je op voor de mogelijkheden.

Beelden: Kwantum, Keukenconcurrent, Loods5, Berg & Berg

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.