20/5/2020

Zo doe je thuis wooninspiratie op

Een goed begin is het halve werk! Of het nou gaat om een kleine interieurswitch of een gehele make-over. Een goed begin betekent in onze ogen met een flinke dosis aan inspiratie. Maak en/of bekijk moodboards, social media, lees stijltips of bezoek winkels voor persoonlijk advies. Om de week staat er bij Woonboulevard Sliedrecht een blog voor je klaar vol inspiratie en tips. En wist je dat ook de winkels op onze boulevard altijd bezig zijn om je te inspireren? Dat doen ze volop in hun showrooms, maar ook online!

Het begint met inspiratie opdoen

Als je begint aan jouw interieurproject(je) is de eerste stap het opdoen van inspiratie. Wat zijn de trends? Wat spreekt mij aan? Welke kleuren vind ik mooi? Ook is het goed om je te verdiepen in de ruimte die je wil inrichten. Is de ruimte bijvoorbeeld wat aan de kleine kant? Dan zijn er genoeg tips en tricks te vinden om de ruimte optisch groter te laten lijken. Tips om goed te beginnen:

Foto: Loods5

Tip 1: Kijk of je favoriete woonwinkel(s) een blog op hun website hebben.

Vaak worden daar goede tips gedeeld en wordt er meteen een link geplaatst naar de items die passen bij deze tips!

Tip 2: Bekijk de social media kanalen van woonwinkels.

Vooral op Instagram worden vaak sfeerbeelden gedeeld waaruit jij ideeën kunt opdoen voor je eigen interieur. Ook leuk: bekijk Instagramfoto’s van personen die de woonwinkel hebben getagd in hun posts. Zo heb je een uniek kijkje bij mensen thuis en kun je zien hoe zij hun woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer hebben gestyled om er vervolgens je eigen draai aan te geven!

Foto: Instagram Montel wonen

Tip 3: Pinterest!

Pinterest is onder de interieurliefhebbers the place to be. Je kunt er digitale moodboards maken door foto’s te pinnen die jij leuk vindt. Je kunt zelf een bord maken waarop je alles wat je mooi vindt verzameld, maar je kunt ook spieken bij anderen die al een bord hebben gemaakt.

Tip 4: Maak een afspraak met de interieurstylist van een woonwinkel

In de winkels bij Woonboulevard Sliedrecht lopen interieurstylisten rond die jou graag van inspiratie voorzien. Als je een afspraak maakt, ben je ervan verzekerd dat zij tijd voor je vrij hebben en kunnen jullie samen ideeën opdoen voor de ruimte die jij thuis gaat inrichten of restylen. Zij vinden dit erg leuk om te doen, dus helpen je graag. En onthoud: het is geheel vrijblijvend. Als jij enthousiast en vol goede ideeën de deur uitgaat is het voor ons al geslaagd!

Tip 5: Geniet van de vele, mooie showrooms die voor je zijn inricht

Bij de winkels op Woonboulevard Sliedrecht kun je heerlijk rondstruinen en veel inspiratie opdoen. Door de ingerichte showrooms krijg je op de beste manier een gevoel en idee bij de mogelijkheden, trends, kleuren, stijlen en verschillende materialen. Aanrader dus!

Foto: Berg & Berg

Welke blogs moet je gezien hebben?

Ook wij hebben online even zitten neuzen bij de winkels op Woonboulevard Sliedrecht en vonden 5 blogs die je eigenlijk niet mag missen:

1. Een gave studio van 35m2 in Amsterdam.

2. Snel vergeten, maar niet minder belangrijk: de hal.

3. We spreken vaak over een minimalistisch interieur, maar wat denk je van maximalistische inrichting?

4. Een moodboard: frisse pastels.

5. Tips voor een woonkamer make-over.

Het hemelvaartsweekend staat voor de deur en dat betekent genoeg tijd voor een bezoek aan Woonboulevard Sliedrecht! Onze winkels zijn speciaal ingericht voor deze dagen met leuke acties en de mooiste items (en natuurlijk met maatregelen om ons te houden aan de RIVM richtlijnen). Alles staat klaar om jou te voorzien van de beste inspiratie in deze tijd. Zien we jou ook?

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.