11/10/2019

Scandinavisch wonen in 5 stappen

Een woonstijl die razend populair is en niet snel verveeld is de Scandinavisch stijl. Dankzij de lichte kleuren eenvoudige designs en natuurlijke materialen past deze woonstijl in ieder interieur. Volg de onderstaande drie stappen en maak van jouw inrichting een Scandinavisch paleis.

#1 Licht licht en nog meer licht

De Scandinavische woonstijl kun je herkennen aan haar lichte kleuren. Door de basis van de woonruimte wit te houden en deze aan te vullen met enkele kleuren krijg je een rustig maar speels effect. Vaak wordt de witte basis gecombineerd met pasteltinten of natuurlijke aardetinten, maar het is ook erg leuk om felle kleuren toe te voegen om een groter contract te creëren.

#2 Mix natuurlijke materialen

Eén van de belangrijkste kenmerken van deze woonstijl is de combinatie van lichte kleuren met natuurlijke materialen. Denk daarbij aan houten meubels, vloeren, maar je moet ook niet gek op kijken van houten elementen op de muur. Wil je liever op een andere manier een link maken met de natuur? Haal dan buiten naar binnen door veel planten neer te zetten. Zo krijgt jouw interieur gelijk veel sfeer!

#3 Patronen en geometrische vormen

Wil je jouw interieur helemaal onderdompelen in een Scandinavisch stijl? Laat dan verschillende patronen en geometrische vormen in je behang, meubelen en decoratie terugkomen. Door accessoires met patronen toe te voegen kun je na een tijdje heel makkelijk wisselen en een totaal nieuwe sfeer neerzetten.

Wil je nog meer inspiratie op doen voor een Scandinavisch interieur? Kom dan langs op Woonboulevard Sliedrecht. Hier staan de adviseurs van Berg&Berg, Carpetright, Dutch Floorstore, Gort Modern Wonen, Hartog wonen en slapen, Jysk, Korver Living, Kwantum, Leen Bakker, Loods5, Montèl, Montera, Pronto, Rietveld verlichting, Roobol, Steats and Sofa’s, Trendhopper en Verschoor Wonen voor je klaar met persoonlijk advies!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.