13/8/2020

Studentenkamer inrichten met de zomer op=opruiming van Woonboulevard Sliedrecht

Het einde van de zomervakantie komt in zicht en misschien betekent dat voor jou wel dat je bijna op kamers gaat. Als (toekomstig) student ben je waarschijnlijk een koopjesjager. Het doel: een zo leuk, praktisch en zo goedkoop mogelijk interieur scoren. Beginnen bij jou je handen te jeuken van het woord ‘sale’? Dan is deze blog voor jou! De winkels van Woonboulevard Sliedrecht hebben deze zomer op=opruiming en wij laten je graag zien hoe je het interieur van jouw studentenkamer het meest voordelig bij elkaar shopt.

De basis: een nieuwe vloer en raamdecoratie

Het is fijn om van jouw studentenkamer helemaal je eigen plek te maken. Een goede start maak je door de muren te verven. Het geeft de ruimte meteen een frisse uitstraling. Daarna is de vloer aan de beurt. Nieuw vinyl, PVC of laminaat is in een studentenkamer zo gelegd. Heb je geen zin om de vloer te vervangen of laat je budget het niet toe? Ga dan voor een mooi vloerkleed. Bij Kwantum Sliedrecht ontvang je op diverse vloeren en vloerkleden nu 50% korting. Maak de basis van jouw studentenkamer helemaal af met nieuwe raamdecoratie. Krijg de 4e NL Label Duette en Plissé gordijnen bij Berg&Berg cadeau of ontvang tot 70% korting op alle standaardmaten raamdecoratie bij Leen Bakker.


Bron: Berg&Berg en Leen Bakker

Het ideale bed voor de studentenkamer

Een studentenkamer heeft vaak drie functies: als slaapkamer, studeerkamer én relaxkamer. Verdeel je kamer voor het gemak in drie verschillende zones en probeer deze zo efficiënt mogelijk in te richten. We beginnen met de slaapzone.

Een goed bed is belangrijk en functioneert in jouw studentenkamer misschien ook wel als bank. In het kader van ruimtebesparing kan je met jouw bed ook slimme opbergoplossingen toepassen. Beddenreus heeft hiervoor het perfecte bed, heerlijk groot en super praktisch door de grote lades waarin je veel kunt opbergen. Speciaal voor studenten heeft Beddenreus op dit moment de studentendeals, want zij snappen het: studeren is al duur genoeg… Zeker even langsgaan dus.


Bron: Instagram Beddenreus

Fijn studeren aan een goed bureau

Misschien is dit niet het leukste van op kamers gaan, maar studeren hoort erbij. Maak het leren een stuk aangenamer door een goed bureau aan te schaffen. Bij Leen Bakker krijg je op alle bureaus* tot 40% korting. Mooi meegenomen.


Bron: Leen Bakker

Alles voor een fijne relaxplek of gezellige studentenwoonkamer

Na het studeren is het tijd om lekker te relaxen met vrienden. Met een beetje geluk heb je in jouw studentenkamer plek voor een bank of fijne relaxfauteuil (met 10% korting bij Montèl!). Zo niet, maak dan je huisgenoten blij en neem de gezamenlijke woonkamer of keuken onder handen. Met de vele showroomopruimingen bij de winkels van Woonboulevard Sliedrecht zit er ongetwijfeld een exemplaar bij dat jullie woonkamer een upgrade geeft. Voor showroomuitverkoop kun je terecht bij onder andere Pronto Wonen, Montera Meubelen, Verschoor Wonen en Hartog Wonen. Ten slotte is een bezoek aan Loods5 ook zeker de moeite waard, daar krijg je tot maar liefst 50% korting op hun eigen merk!


Bron: Loods5

Vergeet tenslotte de verlichting niet: bij Trendhopper gaat alle verlichting nu voor 20%** korting de deur uit!

Begint het al te kriebelen? We zien je graag bij Woonboulevard Sliedrecht. Let op: sommige acties zijn alleen dit weekend nog geldig. Kom dus snel langs om niet mis te grijpen.

*m.u.v. Prijstoppers en reeds afgeprijsde artikelen. Actie geldig t/m 16 augustus 2020.
**m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen.

Headerbeeld: Beddenreus

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.