Verlichting kopen?
Verlichting voor iedere ruimte.
Bekijk de woonwinkels

Lampen en verlichting kopen bij Woonboulevard Sliedrecht in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

De juiste verlichting heeft een enorme impact voor de sfeer in huis. Ga je voor een sfeervolle staande lamp naast de bank of inbouwspots voor helder licht boven het aanrecht? Iedere ruimte en hoek in huis vraagt om een andere oplossing. Voor een compleet advies over verlichting kun je terecht bij de woon- en verlichtingswinkels op Woonboulevard Sliedrecht.

Error!For some reason the image can not be displayed!
Winkels

Winkels met verlichting!

In vrijwel alle woonwinkels op de Woonboulevard vind je lampen en verlichtingsartikelen, in verschillende prijsklassen. Bezoek voor de meest uitgebreide collectie Rietveld Licht en Interieur. In de winkel worden lampen in verschillende woonstijlen met elkaar gemixt. Het aanbod beslaat ruim 4.000 lampen en wordt iedere week vernieuwd.

Error!For some reason the image can not be displayed!
Hanglampen

Winkels met hanglampen

Een mooie hanglamp boven de eettafel, in de woon- of slaapkamer geeft een finishing touch aan de ruimte. In vrijwel alle woonwinkels op Woonboulevard Sliedrecht vind je hanglampen, waaronder bij Rietveld Licht en Interieur, Kwantum, Leen Bakker en Loods 5. Of je nu gaat voor een industriƫle stijl of houdt van landelijk, bij de woonwinkels op onze woonboulevard ben je aan het juiste adres.

Error!For some reason the image can not be displayed!
Vloerlampen

Winkels met vloerlampen

Net wat extra licht nodig in de leeshoek of boven de eettafel? Een vloerlamp is functioneel en mooi. Maak een echt woonstatement met een opvallend exemplaar of kies voor subtiel licht met een moderne variant. Je vindt het bij Woonboulevard Sliedrecht.

Error!For some reason the image can not be displayed!
Spotjes

Winkels met spotjes

Ook in spotjes is er tegenwoordig geruime keuze. Ideaal om letterlijk een spot te zetten op een ruimte, maar met dimbare spotjes creƫer je net zo makkelijk een subtielere sfeer. Bezoek voor het kopen van spotjes de woonspecialisten op Woonboulevard Sliedrecht.